Wie is EuroGoud?

EuroGoud is een professioneel en deskundig Nederlands bedrijf op het gebied van goud- en zilverinkoop, gevestigd te Tilburg. Inmiddels hebben we al 25 jaar ervaring en door de samenwerking met de grote smelterijen in Nederland zijn wij in staat een hoogwaardige service te bieden tegen de hoogst mogelijke prijs voor uw goud en zilver.

Onze professionals staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van al uw goud en zilver. De taxatie is gratis en geheel vrijblijvend. Uw goud en zilver wordt gewogen op een geijkte weegschaal en getest waar u bij bent. U krijgt dus volledig inzicht in de gang van zaken.

Bovendien krijgt u bij ons de hoogste prijs voor uw goud en zilver.

Waarom kiezen voor EuroGoud?

U verkoopt uw goud bij ons in een professionele en persoonlijke omgeving. Wij ontvangen u graag op ons filialen te Tilburg waar wij de tijd voor u nemen. Bij de Westermarkt kunt u gratis voor de deur parkeren.

U bent persoonlijk aanwezig bij de taxatie van uw goud en zilver. We bieden u de hoogste prijs voor uw goud en zilver en bovendien berekenen wij geen bijkomende kosten. Taxatie is bovendien gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom zou ik mijn goud en zilver vandaag verkopen?

De goud- en zilverkoersen staan momenteel op record hoogte, maar schommelen enigszins. Wanneer de juiste tijd is voor u om uw goud of zilver te verkopen is geheel aan u. Maar als u gouden of zilveren sieraden heeft liggen die u niet meer mooi vindt of die u niet meer draagt en u denkt eraan deze te verkopen, dan is dit een uitstekende tijd! Bedenk wat u allemaal met dit extra zakcentje kunt doen!

Wat kan ik verkopen aan EuroGoud?

Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van al uw goud en zilver:

  • Gouden (geel goud, wit goud en rosé goud) en zilveren sieraden.
  • Gouden en zilveren munten.
  • Goud- en zilverbaren.
  • Zilver bestek.
  • Dentaal goud.
  • Gouden horloges.
  • Oud goud en zilver.
  • Beschadigt en versleten goud en zilver.
  • Merkhorloges (Rolex, Breitling, IWC, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Patek Philippe, Omega etc.)

Hoe verkoop ik mijn goud?

U loopt binnen bij ons filiaal in Tilburg. Het goud wordt getest en gewaardeerd in uw bijzijn. Zodra de waarde is bepaald, betalen wij u de prijs op basis van gewicht, karaat en de actuele koers. Wij kunnen u het bedrag direct in Euro’s meegeven of uw geld wordt direct door EuroGoud B.V. via internet bankieren overgemaakt. Wat u wenst!

Vanaf hoeveel gram goud kan ik bij EuroGoud terecht?

U kunt al bij ons terecht vanaf 1 gram. Omdat wij geen taxatiekosten, extra kosten of smeltverlies rekenen, brengt ook een dergelijk kleine hoeveelheid al Euro’s op!

Hoe gaat een bezoek aan EuroGoud/de taxatie precies in zijn werk?

U komt met uw goud en/of zilver naar ons filiaal in Tilburg. De taxatie wordt uitgevoerd waar u bij bent. Tijdens de taxatie wordt bepaald hoeveel karaat uw goud is en uw goud wordt getest op echtheid. Het testen gebeurt door middel van toetswater. Dit is een chemische samenstelling van zoutzuur en salpeterzuur.

Zodra het aantal karaat bepaald is, wordt het goud gewogen. Als ook het gewicht bepaald is, wordt de prijs berekend aan de hand van de actuele koers. U kunt ervoor kiezen om het bedrag direct contant in Euro’s uit te laten betalen of uw geld wordt ter plekke door EuroGoud B.V. via internet bankieren overgemaakt.

Kan ik van de verkoop afzien als ik de opbrengst te weinig vind?

Onze taxatie is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u zich op het laatste moment bedenkt, is dat geen probleem. U kunt uw goud gewoon weer mee naar huis nemen.

Wat doet EuroGoud met dat wat zij inkopen?

Ingekocht zilver en goud wordt omgesmolten. Met uitzondering van onbeschadigde munten en goud baren. Deze blijven intact.

Is EuroGoud goed bereikbaar met de auto en is er voldoende parkeergelegenheid?

EuroGoud is door de ligging in Winkelcentrum Westermarkt voor iedereen goed bereikbaar. U kunt bij Winkelcentrum Westermarkt overal gratis parkeren. U vindt ons daar nabij Albert Heijn, tegenover Beter Horen en naast Pearle Opticiens.