Zilver inwisselen

Beschik jij over een waardevol zilver item en wil je dit misschien inwisselen als de prijs goed is? Extra geld komt nooit ongelegen, en met waardevolle zilveren items spreken we vaak al snel over een serieus bedrag! Een baar, bestek, munten, sieraden, antiek zilver of nog helemaal iets anders? Over welk zilver item beschik jij? Bij EuroGoud hebben wij in de 20 jaar dat wij actief zijn alles al wel een keer voorbij zien komen. Krijg vrijblijvend een prijs voor jouw zilveren item van EuroGoud. Wij bekijken de certificeringen, berekenen het zilvergehalte en geven een actuele en correcte prijs voor het zilver gebaseerd op de zilverkoers van dat moment.

Zilver inwisselen

Zilver inwisselen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Zilver inwisselen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Zilver inwisselen tegen geld doe je bij EuroGoud

Wil je zilver inwisselen en hier geld voor terug krijgen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over een grote hoeveelheid geld wil beschikken, dan kan zilver inwisselen voor geld de oplossing bieden. Helaas kan de markt om zilver in te wisselen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij over een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere het inwisselen van zilver voor geld transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij zilver gaat inwisselen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies en de correcte prijs.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud zilver inwisselen

Zilver inwisselen voor geld kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het inwisselen van zilver voor geld. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. Zilver inwisselen voor geld gebeurt dan ook regelmatig. Zilver inwisselen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over het inwisselen van zilver tegen geld? Of precies weten wat het inwisselen van zilver nu in euro's opbrengt voor jou? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?