EuroGoud als goud opkoper

EuroGoud is al vele jaren de goud opkoper in Nederland, België en Luxemburg. Bij EuroGoud kan je terecht om allerlei soorten goud te verkopen. Vaak is dit goud wat je niet meer gebruikt, ooit geërfd hebt of ooit als cadeau gekregen hebt. Als goud opkoper volgen wij de koers op de voet. Op onze website worden de koersen en bijhorende prijzen om de 5 minuten bijgewerkt. Zo weet jij zeker dat je altijd de meest actuele prijs krijgt voor jouw waardevol goud.

goud opkoper

Goud opkoper

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Goud opkoper EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

De voordelen van verkopen bij goud opkoper EuroGoud

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring als goud opkoper. En van die ervaring pluk jij de vruchten. Zo zitten onze goud opkopers altijd voor je klaar om advies te geven over jouw waardevolle gouden item. Wil jij een gouden item verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Als goud opkoper werken wij altijd met een correcte, eerlijke en transparante prijs. Dat is de EuroGoud garantie.

Soorten goud die een goud opkoper regelmatig tegenkomt

Al meer dan 20 jaar is EuroGoud actief als goud opkoper. Wij hebben dan ook al veel verschillende soorten goud zien passeren. Een aantal gouden voorwerpen die wij regelmatig tegenkomen zijn munten, baren, tanden, sieraden / juwelen, horloges of antiek goud. Het meest voorkomende item zijn uiteraard de gouden munten. Als goud opkoper krijg je op jaarbasis vele honderden verschillende gouden munten te koop aangeboden. Vroeger waren gouden munten natuurlijk heel populair. Nu is het alleen maar het goudgehalte en gewicht wat een rol speelt.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?