EuroGoud als zilver opkoper

EuroGoud is al vele jaren de zilver opkoper in Nederland, België en Luxemburg. Bij EuroGoud kan je terecht om allerlei soorten zilver te verkopen. Vaak is dit zilver wat je niet meer gebruikt, ooit geërfd hebt of ooit als cadeau gekregen hebt. Als zilver opkoper volgen wij de koers op de voet. Op onze website worden de koersen en bijhorende prijzen om de 5 minuten bijgewerkt. Zo weet jij zeker dat je altijd de meest actuele prijs krijgt voor jouw waardevol zilver.

Zilver opkoper

Zilver opkoper

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Zilver opkoper EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

De voordelen van verkopen bij zilver opkoper EuroGoud

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring als zilver opkoper. En van die ervaring pluk jij de vruchten. Zo zitten onze zilver opkopers altijd voor je klaar om advies te geven over jouw waardevolle zilveren item. Wil jij een zilver item verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Als zilver opkoper werken wij altijd met een correcte, eerlijke en transparante prijs. Dat is de EuroGoud garantie.

Soorten zilver die een zilver opkoper regelmatig tegenkomt

Al meer dan 20 jaar is EuroGoud actief als zilver opkoper. Wij hebben dan ook al veel verschillende soorten zilver zien passeren. Een aantal zilveren voorwerpen die wij regelmatig tegenkomen zijn munten, baren, bestek, sieraden / juwelen, horloges of antiek zilver. Het meest voorkomende item zijn uiteraard de zilveren munten. Als zilver opkoper krijg je op jaarbasis vele honderden verschillende zilveren munten te koop aangeboden. Vroeger waren zilveren munten natuurlijk heel populair. Nu is het alleen maar het zilvergehalte en gewicht wat een rol speelt.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?