Zilver verkopen

Beschik jij over een waardevol zilver item en wil je dit misschien verkopen als de prijs goed is? Wij begrijpen je helemaal. Extra geld komt nooit ongelegen, en met waardevolle zilveren items spreken we vaak al snel over een serieus bedrag! Over welk zilveren item beschik jij? Een zilverbaar, munten, sieraden of nog helemaal iets anders? Bij EuroGoud hebben wij in de 20 jaar dat wij actief zijn alles al wel een keer voorbij zien komen. Krijg vrijblijvend een prijs voor jouw zilveren item van EuroGoud. Wij bekijken de certificeringen, berekenen het zilvergehalte en geven een actuele en correcte prijs voor het zilver gebaseerd op de zilverkoers van dat moment.

Zilver verkopen

Zilver verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Zilver verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Zilver verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook zilver verkopen. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van zilver. Wil jij zilver verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Zilver verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud zilver verkopen

Zilver verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van zilver. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. En zilver verkopen gebeurt dan ook regelmatig. Zilver verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over zilver verkopen? Of precies weten wat de verkoop van zilver nu opbrengt voor jou? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?