Zilverbaar verkopen

De bekendste vorm voor beleggers en handelaars in de zilversector is de zilverbaar. De belangrijkste reden waarom zilverbaren zo populair zijn is de uniformiteit. De praktische rechthoekige vorm kenmerkt zilverbaren. Bij een zilverbaar zijn er 2 variabelen belangrijk, namelijk het gewicht van de zilverbaar en het zilvergehalte. Zilverbaren bestaan er in 1 gram tot 1 kilo. Beschik jij over een zilverbaar en wil jij deze verkopen? Vraag vrijblijvend naar een prijs bij ons. Wij bekijken de certificeringen en geven een actuele en correcte prijs voor het zilver gebaseerd op de zilverkoers van dat moment.

Zilverbaar verkopen

Zilverbaar verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Zilverbaar verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Een zilverbaar verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van zilverbaren. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van een zilverbaar. Wil jij een zilverbaar verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Een zilverbaar verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Een zilverbaar verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je een zilverbaar verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over een grote hoeveelheid geld wil beschikken, dan kan een zilverbaar verkopen de oplossing bieden. Helaas kan de markt om een zilverbaar te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere zilverbaren verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij een zilverbaar gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. De voordelen van het verkopen van een zilverbaar bij EuroGoud lees je hieronder.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?