Goudbaar verkopen

De bekendste vorm voor beleggers en handelaars in de goudsector is de goudbaar. De belangrijkste reden waarom goudbaren zo populair zijn is de uniformiteit. De praktische rechthoekige vorm kenmerkt goudbaren. Bij een goudbaar zijn er 2 variabelen belangrijk, namelijk het gewicht van de goudbaar en het goudgehalte wat wordt uitgedrukt in karaat. Goudbaren bestaan er in 1 gram tot 1 kilo. Beschik jij over een goudbaar en wil jij deze verkopen? Vraag vrijblijvend naar een prijs bij ons. Wij bekijken de certificeringen en geven een actuele en correcte prijs voor de goudbaar gebaseerd op de goudkoers van dat moment.

Goudbaar verkopen

Goudbaar verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Goudbaar verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Goudbaar verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van goudbaren. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van een goudbaar. Wil jij een goudbaar verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Een goudbaar verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Een goudbaar verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je een goudbaar verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over een grote hoeveelheid geld wil beschikken, dan kan een goudbaar verkopen de oplossing bieden. Helaas kan de markt om een goudbaar te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere goudbaren verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij een goudbaar gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. De voordelen van het verkopen van een goudbaar bij EuroGoud lees je hieronder.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?