Oud goud verkopen

Oud goud, wat is het precies? Zoals we allemaal weten is goud een natuurproduct. Oud goud heeft daar in principe niets mee te maken. Ook is oud goud geen objectief begrip. Oud goud is eerder een verzamelnaam voor al het goud wat al even in omloop is, en een ruimte tijd geleden ontgonnen is. Is oud goud daarom minder waard? Uiteraard niet. Goud is en blijft goud. Typische oud gouden producten zijn kelken, oude sieraden, tanden of horloges. Wil jij oud goud verkopen? Krijg vrijblijvend een prijs voor jouw oud gouden item van EuroGoud. Wij berekenen het karaat en geven een actuele en correcte prijs voor het goud oud gebaseerd op de goudkoers van dat moment.

oud goud verkopen

Oud goud verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Oud goud verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Oud goud verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook oud goud verkopen. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van oud goud. Wil jij oud goud verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Oud goud verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud oud goud verkopen

Oud goud verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van oud goud. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. En oud goud verkopen gebeurt dan ook regelmatig. Oud goud verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over oud goud verkopen? Of precies weten wat de verkoop van oud goud nu opbrengt voor jou? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?