Goudbar verkopen

De bekendste vorm voor beleggers en handelaars in de goudsector is de goudbar. De belangrijkste reden waarom goudbaren zo populair zijn is de uniformiteit. De praktische rechthoekige vorm kenmerkt goudbaren. Bij een goudbar zijn er 2 variabelen belangrijk, namelijk het gewicht van de goudbar en het goudgehalte wat wordt uitgedrukt in karaat. Goudbaren bestaan er in 1 gram tot 1 kilo. Beschik jij over een goudbar en wil jij deze verkopen? Vraag vrijblijvend naar een prijs bij ons. Wij bekijken de certificeringen en geven een actuele en correcte prijs voor de goudbar gebaseerd op de goudkoers van dat moment.

goudbar verkopen

Goudbar verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Goudbar verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Een goudbar verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je een goudbar verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over een grote hoeveelheid geld wil beschikken, dan kan een goudbar verkopen de oplossing bieden. Helaas kan de markt om een goudbar te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere goudbaren verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij een goudbar gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van een goudbar bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud goudbars verkopen

Een goudbar verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van goudbars. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. En een goudbar verkopen gebeurt dan ook regelmatig. Goudbars verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over goudbars verkopen? Of precies weten wat de verkoop van een goudbaar nu opbrengt voor jou? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?