Witgoud verkopen

Wat is het verschil tussen witgoud en het bekende (geel) goud? Wit goud is geel goud, maar met een extra handeling uitgevoerd. Zo is witgoud namelijk meestal een legering van goud en palladium of nikkel. Een combinatie van 2 dus zeg maar. Brengt witgoud verkopen dan meer op dan gewoon goud verkopen? Nee. Hoeveel jouw gouden of witgouden item waard is is afhankelijk van het gewicht en karaat van jouw item. Meer weten over witgoud verkopen? Neem contact op met onze adviseurs!

witgoud verkopen

Witgoud verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Witgoud verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud witgoud verkopen

Witgoud verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van witgoud. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. En witgoud verkopen gebeurt dan ook regelmatig. Witgoud verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over witgoud verkopen? Of precies weten wat de verkoop van witgoud nu opbrengt voor jou? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Witgoud verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook witgoud verkopen. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van witgoud. Wil jij witgoud verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Witgoud verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?