Gouden horloge verkopen

Heb jij nog een gouden horloge wat jij niet meer draagt of heb jij deze misschien gekregen of geërfd? Dan kan je overwegen om het gouden horloge te verkopen. Het taxeren van een gouden horloge is vaak een moeilijke opdracht. Er zijn enorm veel verschillende merken. De bekendste zijn natuurlijk Rolex en Cartier. De hoeveelheid goud of zilver in jouw horloge bepalen eigenlijk hoeveel deze waard is. De meeste gouden horloges bestaan uit 18-karaats goud, wat overeenkomt met een zuiverheid van 75%. En dan is het nog kijken naar waar dit goud zit. Het uurwerk kan gouden componenten bevatten, en wanneer de band ook nog eens uit goud of zilver bestaat dan leidt dat natuurlijk tot een hogere prijs.

Gouden horloge verkopen

Gouden horloge verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Gouden horloge verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Gouden horloges verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je een gouden horloge verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over wat extra geld wil beschikken, dan kan het verkopen van een gouden horloge de oplossing bieden. Helaas kan de markt om een gouden horloges te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere gouden horloges verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij gouden horloges gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van een gouden horloges bij EuroGoud.

Gouden horloges verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van gouden horloges. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van gouden horloges. Wil jij een gouden horloge verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Gouden horloges verkopen voor een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?