Oude sieraden verkopen

Iedereen heeft ze waarschijnlijk wel. Wat oude sieraden die je ooit geërfd hebt... en wat moet je er mee? Bij EuroGoud komen er regelmatig mensen oude sieraden verkopen. Vaak hebben deze sieraden een leuke geldwaarde omdat er kostbare grondstoffen zoals goud en zilver in verwerkt zijn. En aangezien ze toch niet meer gedragen worden (omdat ze bijvoorbeeld al een tijdje uit de mode zijn) kan je deze oude sieraden verkopen voor een leuk geldbedrag. Wat extra geld komt nooit ongelegen, en die oude sieraden waarvan je bijna was vergeten dat je ze had kunnen hier zeker voor zorgen!

Oude sieraden verkopen

Oude sieraden verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Oude sieraden verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud oude sieraden verkopen

Oude sieraden verkopen voor geld kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij de verkoop van oude sieraden. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. Oude sieraden verkopen voor geld gebeurt dan ook regelmatig. Oude sieraden verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over het verkopen van oude sieraden? Of precies weten wat het verkopen van oude sieraden nu in euro's opbrengt voor jou? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Oude sieraden verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je oude sieraden verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over een grote hoeveelheid geld wil beschikken, dan kan oude sieraden verkopen de oplossing bieden. Helaas kan de markt om een oude sieraden te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere oude sieraden verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij oude sieraden gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van oude sieraden bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?