Trouwring verkopen

Heb jij een trouwring en wil jij deze verkopen? Deze trouwring verkopen bij EuroGoud is een goede optie. Onze taxateurs geven vrijblijvend een prijs voor de ring, zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Het verkopen van een trouwring na breuk in een huwelijk komt regelmatig voor. Trouwringen zijn vaak kostelijke items gemaakt van waardevolle grondstoffen als goud, zilver, diamanten of andere edelmetalen. Ondanks dat een trouwring klein is en weinig weegt, heeft het vaak een hoog zuiverheidsgehalte wat de verkoopprijs alsnog de hoogte in drijft.

Trouwring verkopen

Trouwring verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Trouwring verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Trouwringen verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook over de verkoop van een trouwring. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over trouwringen verkoop. Wil jij trouwringen verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Een trouwring verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud trouwringen verkopen

Trouwringen verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van trouwringen. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. Trouwringen verkopen gebeurt dan ook regelmatig. Waardevolle trouwringen verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over trouwringen verkopen? Of precies weten wat de verkoop van jouw trouwringen nu opbrengt? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?