Gouden ketting verkopen

Een van de meest bekende gouden voorwerpen is de gouden ketting. Heb jij een gouden ketting en ben je benieuwd wat deze waard is? Vraag advies aan EuroGoud en krijg vrijblijvend een prijs. Gouden kettingen bestaan er in alle vormen en maten. Het gewicht van de ketting en het goudgehalte bepalen de waarde van de gouden ketting. Er kunnen verschillende redenen zijn om een gouden ketting te verkopen. Draag jij deze niet meer, heb jij hem gekregen of misschien wel geërfd? Het extra geld is leuk meegenomen, en met de hoge goudprijzen is dit het juiste moment op de ketting te verkopen.

Gouden ketting verkopen

Gouden ketting verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Gouden ketting verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Gouden kettingen verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je een gouden ketting verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over wat extra geld wil beschikken, dan kan het verkopen van een gouden ketting de oplossing bieden. Helaas kan de markt om een gouden kettingen te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere gouden kettingen verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij gouden kettingen gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van een gouden kettingen bij EuroGoud.

Gouden kettingen verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van gouden kettingen. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van gouden kettingen. Wil jij gouden kettingen verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Gouden kettingen verkopen voor een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?