Gouden maple leaf verkopen

Een gouden maple leaf verkopen doe je bij EuroGoud. De gouden maple leaf is afkomstig uit Canada. Een gouden maple leaf is een munt die jaarlijks wordt uitgegeven door de Canadese bank en deze munt heeft maar een functie, het is namelijk een zuivere beleggingsmunt. In tegenstelling tot andere oude munten is de gouden maple leaf dus geen munt die vroeger gebruikt werd voor handel. Een gouden maple leaf heeft het gewicht van exact 1 troy ounce, wat dan weer overeenkomt met 31,10 gram. De munt heeft een zuiverheid van 99,99%, wat beter bekend is als 24 karaat.

Gouden maple leaf verkopen

Gouden maple leaf verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Gouden maple leaf verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Een gouden maple leaf verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je gouden munten verkopen zoals een maple leaf? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over extra geld wil beschikken, dan kan de verkoop van een gouden maple leaf de oplossing bieden. Helaas kan de markt om gouden munten te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat het verkopen van onder andere een gouden maple leaf transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij een gouden maple leaf wil verkopen kan je bij EuroGoud terecht voor vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van een gouden maple leaf bij EuroGoud.

Gouden maple leaf verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van gouden munten zoals een gouden maple leaf. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van een gouden maple leaf. Wil jij een goude maple leaf verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Een gouden maple leaf verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?