Krugerrand verkopen

De gouden krugerrand is een van de meest bekende beleggingsmunten in de wereld. Heb jij een krugerrand en wil jij deze kruggerand verkopen? Vraag vrijblijvend naar een verkoopprijs bij EuroGoud. De krugerrand komt uit Zuid-Afrika en werd voor het eerst geslagen in 1967. Een bijzondere eigenschap van de krugerrand: Het ontwerp is door de jaren heen nooit aangepast. Op de voorzijde zien we Paul Kruger, een oud president van Zuid-Afrika en op de achterzijde een springbok. Een gouden krugerrand heeft wat weg van koper, en dat is heel logisch. Er zit namelijk een kleine hoeveelheid koper in deze gouden munt.

Krugerrand verkopen

Krugerrand verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Krugerrand verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Een krugerrand verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle gouden munten, en dus ook bij de verkoop van een krugerrand. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van een gouden krugerrand. Wil jij een krugerrand verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Gouden krugerrands verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Een krugerrand verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je een krugerrand verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over wat extra geld wil beschikken, dan kan het verkopen van zo een gouden krugerrand de oplossing bieden. Helaas kan de markt om waardevolle gouden munten zoals een krugerrand te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol zilveren item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat de verkoop van onder andere gouden krugerrand transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij een gouden krugerrand gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van een gouden krugerrand bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?