Muntenverzameling verkopen

Een van de meest bekende voorwerpen om te verzamelen zijn munten. Een munt is klein, waardevol, mooi en heeft vaak een verhaal. Is jouw passie over? Of heb jij snel extra geld nodig? Dan kan de muntverzameling verkopen een oplossing bieden. Een muntverzameling heeft vaak naast een verzamelwaarde ook een hoge geldwaarde door de hoeveelheid goud, zilver of andere grondstoffen. Bij EuroGoud kopen we regelmatig muntverzamelingen op volgens een constructie die voor jou werkt. Ben je benieuwd naar wat jouw muntverzameling waard is? Vraag vrijblijvend naar advies.

Muntverzameling verkopen

Muntverzameling verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Muntverzameling verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Muntverzameling verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van muntverzamelingen. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over het verkopen van een muntverzameling. Wil jij munten verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Jouw muntverzameling verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud een muntverzameling verkopen

Een muntverzameling verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van muntverzamelingen. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. Muntverzamelingen verkopen gebeurt dan ook regelmatig. Waardevolle munten verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over het verkopen van muntverzameling? Of precies weten wat de verkoop van jouw munten nu opbrengt? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?