Zilveren tientje uit 1973 verkopen

Een zilveren tientje uit 1973 verkopen? Dat kan bij EuroGoud. Zo een zilveren munt van tien gulden is in de volksmond beter bekend als zilveren tientje. Het zilveren tientje werd geslagen van 1970 tot 1973. Zo een zilveren tientje is net wat groter dan de zeer waardevolle zilveren rijksdaalders. Het zilveren tientje uit 1973 weegt 25 gram en op de munt wordt het hoofd van Koningin Juliana afgebeeld.

Zilveren tientje uit 1973 verkopen

Zilveren tientje uit 1973 verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Zilveren tientje uit 1973 verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Zilveren tientje verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van een zilver tientje. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van zilveren munten. Wil jij een zilver tientje uit 1973 verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Zilveren munten zoals het zilveren tientje verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud zilveren tientjes verkopen

Zilveren tientjes uit 1973 verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van zilveren munten, zoals het zilveren tientje. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. Zilveren tientjes verkopen gebeurt dan ook regelmatig, en vaak komt deze munt uit het jaar 1973. Waardevolle zilveren munten verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over zilveren munten verkopen? Of precies weten wat de verkoop van een zilver tientje nu opbrengt? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?