Oude munten verkopen

Oude munten verkopen zit laatste jaren in een echte opmars. Veel mensen willen oude munten verkopen, en dat is met goede reden. Oude munten hebben namelijk vaak een hoge goud- of zilverwaarde. Zo kan bijvoorbeeld een kleine gouden munt, mits deze het juiste karaatgehalte heeft, al serieuze bedragen opleveren. Oude munten werden vroeger gebruikt om te handelen. Het verkopen en handelen in deze oude munten is essentieel geweest voor waar we nu staan. Beschik jij over oude munten en wil jij hier graag een eerlijke prijsschatting voor krijgen? Onze taxateurs zitten voor je klaar en bespreken graag de mogelijkheden met je.

Oude munten verkopen

Oude munten verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Oude munten verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Oude munten verkopen doe je bij EuroGoud

Wil je oude munten verkopen? EuroGoud geeft je graag vrijblijvend advies. Wanneer jij snel over een grote hoeveelheid geld wil beschikken, dan kan oude munten verkopen de oplossing bieden. Helaas kan de markt om oude munten te verkopen soms ingewikkeld en onduidelijk zijn. Precies daarom is EuroGoud ontstaan. Wij willen je beschermen tegen partijen die misbruik willen maken van het feit dat jij een waardevol item beschikt en hier niet de correcte prijs voor krijgt. Wij vinden dat onder andere oude munten verkopen transparanter en duidelijker moet. Wanneer jij oude munten gaat verkopen krijg je bij EuroGoud altijd vrijblijvend advies. Dat is een van de vele voordelen van het verkopen van oude munten bij EuroGoud.

Oude munten verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van oude munten. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van oude munten. Wil jij oude munten verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Oude munten verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?