Gouden tientje uit 1917 verkopen

Heb jij een gouden tientje uit 1917 en ben jij benieuwd wat deze waard is? De experts van EuroGoud geven je graag vrijblijvend advies. De verkoop van gouden items, zoals het gouden tientje uit 1917, kan je snel wat geld opbrengen. Voor het eerste gouden tientje moeten we een flink stuk terug in de tijd, zo zijn de eerste gouden tientjes in 1808 geslagen. Het gouden tientje uit 1917 is wel een van de meest bekende versies van het gouden tientje. Op het gouden tientje wat geslagen werd in 1917 staat Wilhelmina afgebeeld. Er zijn van deze munt bijna 9 miljoen exemplaren geslagen.

Gouden tientje uit 1917 verkopen

Gouden tientje uit 1917 verkopen

EuroGoud B.V.
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontmoet EuroGoud

Welkom bij EuroGoud. Al meer dan 20 jaar het adres voor de verkoop van goud en zilver.

Bij EuroGoud verkoop je Brabants vertrouwd jouw waardevolle spullen. Kom gerust langs op onze vestiging in Tilburg en krijg vrijblijvend advies van onze experts.

Wanneer het op de verkoop van waardevolle spullen aankomt, krijg je graag persoonlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar wij voor staan bij EuroGoud. 

Gouden tientje uit 1917 verkopen bij EuroGoud

Zit je met een vraag? Of heb je een item wat je wil verkopen? Kom in contact met onze experts!

Snel de waarde van jouw item weten?

1. Stuur een foto van het item via WhatsApp
2. Wij stellen vragen om de waarde van het item te bepalen
3. Binnen no-time weet jij wat jouw item waard is

Een gouden tientje uit 1917 verkopen bij EuroGoud heeft veel voordelen

Bij EuroGoud beschikken wij over vele jaren ervaring wanneer het aankomt op de verkoop van waardevolle items, en dus ook bij het verkopen van een gouden tientje uit 1917. Van onze ervaring pluk jij de vruchten, zo zitten onze adviseurs altijd voor je klaar om advies te geven over de verkoop van gouden munten. Wil jij een gouden tientje uit 1917 verkopen en ben jij benieuwd naar hoeveel dit jou kan opbrengen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de actuele prijs. Wij houden de goud- en zilverkoers 24 op 24 in de gate. Gouden munten zoals het gouden tientje verkopen tegen een correcte en eerlijke prijs zonder kleine letters doe je bij EuroGoud.

Al meer dan 20 jaar kan je bij EuroGoud gouden tientjes verkopen

Gouden tientjes uit 1917 verkopen kan je al meer dan 20 jaar bij EuroGoud. Vanuit Tilburg helpen wij jaarlijks vele consumenten bij het verkopen van gouden munten, zoals het gouden tientje. EuroGoud is ontstaan door een gebrek aan transparantie in de goud- en zilversector. Gouden tientjes verkopen gebeurt dan ook regelmatig, en vaak komt deze munt uit het jaar 1917. Waardevolle gouden munten verkopen met veel kleine lettertjes, moeilijke berekeningen en complexe uitleg met veel te ingewikkelde termen? Daar krijgen we bij EuroGoud ook de kriebels van. Wil je meer weten over gouden munten verkopen? Of precies weten wat de verkoop van een gouden tientje nu opbrengt? Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies van een expert of kom langs in de dichtstbijzijnde winkel!

Terug naar het overzicht

Laat jouw oud zilver nu omsmelten naar een zilverbaar bij EuroGoud

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden?